Učenje gitare (Paket "GITARA - osnovni stupanj")

Paket »Gitara - osnovni stupanj« je dizajniran za početnike svih uzrasta, te za one, koji već ponešto znaju o glazbi, ali još nemaju pravi osjećaj za sviranje.

Paket također može poslužiti i kao odličan dodatak klasičnoj glazbenoj školi (paket kao dodatni instruktor), pošto se bavi klasičnim elementima, ali i komercijalnom te narodnom glazbom, što dodatno motivira i učenike klasične glazbene škole. Paket obrazuje i glazbenu teoriju na svima jasan i razumljiv način.
Nakon završetka 70. lekcije, razumjeti ćete osnove glazbene teorije i važne pojmove u glazbenom zapisu. Osim toga, samostalno ćete svirati razne lijepe i poznate pjesme.

Upoznat ćete tehniku sviranja s prstima, sviranje sa trzalicom, sviranje sa prigušivanjem struna,…

S osnovom koju ćete dobiti tijekom obrazovanja, poznate pjesme će vam zazvučati sasvim drugačije. Potpuno drugačiji je osjećaj, kad čujete pjesmu višeslojno i u mislima vidite, kako se određena pjes
ma razvija. Dobijeno znanje je neophodno za sviranje klasične, akustične ili električne gitare.

 

Gitara je fantastičan instrument i među najpopularnijima je bez obzira na generaciju. Ima više prednosti. Brzo možemo naučiti osnovno sviranje, laka je za nošenje, nije osjetljiva, znanje sviranja klasične gitare možemo koristiti i kod drugih vrsta gitara itd.

S osnovnim znanjem po završetku obrazovanja, električnom gitarom i efektom može se iz instrumenta dobiti nevjerojatne kombinacije zvuka i harmonije.

Prijatelji će se uz ovakvu performansu samo diviti.

Nakon završene posljednje lekcije imati ćete dobar osjećaj za ono što možete učiniti i kako se odlučiti za daljnje napredovanje (možda ste vi ili vaše dijete čak i "skriveni talent"). U svakom slučaju možete razvijati svoje vještine, te dopunjavati svoje znanje i putem interneta.

Na internetu ima puno tekstova, pjesama, kao i notnih zapisa, koje ćete znati svirati sami. Ukoliko imate smisla za pjevanje, moći ćete gitarom pratiti i svoje pjevanje.

  


 

 MUSICA SLAVIN d.o.o.  
M. Tita 46, 51415 Lovran
tel.: 092 347 86 46

E-mail:
info@glazbenaskola.hr
 

 : : : GLAZBENA ŠKOLA U VAŠEM DOMU : : : učenje sviranja gitare za početnike - na DVD-u : : : GLAZBENA ŠKOLA ZA SVE GENERACIJE! : : :